Tentang Kami

Latar Belakang Syarikat

DE-OCEAN INTERNATIONAL terletak di negeri Pulau Pinang; di mana dikenali sebagai Taman Oriental dan juga bandar ketiga terbesar di Malaysia. Dahulunya, NCP International telah berpengalaman selama 17 tahun dalam produk kesihatan. Beberapa tahun ini, De-Ocean telah maju atas hasil kepakaran dari pelbagai bidang menandakan impian syarikat untuk berkembang ke tahap antarabangsa. Syarikat kami terdiri daripada beberapa pegawai pemasaran terlatih lebih dari 20 tahun dalam bisnes kesihatan. Berbekalkan material yang baharu dan formula yang canggih, kami berharap untuk tembusi strategi lautan biru dan berkembang dengan pantas.

Prinsip Utama

– DE-OCEAN INTERNATIONAL menghargai pekerja sebagai aset dan mengutamakan moral kehidupan.
– DE-OCEAN INTERNATIONAL berusaha sedaya upaya untuk menguatkan reputasi syarikat dengan hanya menggunakan produk yang dipercayai.
– DE-OCEAN INTERNATIONAL berikrar akan mewujudkan suasana yang sihat untuk badan dan minda.

Misi

DE-OCEAN INTERNATIONAL menganggap seluruh dunia sebagai satu keluarga, tanpa mempedulikan faktor-faktor seperti warganegara, warna kulit, kumpulan etnik atau lain-lain. Syarikat kami berharap dapat membantu kesemua pelanggan dan keluarga mereka mencapai impian mereka.

Visi

Menuju Asia dan Dunia

Nilai-Nilai Murni

Sentiasa menyemarakkan semangat profesionalisma.
Menyediakan pelanggan dengan solusi pengurusan kesihatan professional dan peribadi melalui latihan kesedaran kesihatan.
Menganggap setiap orang sebagai individu yang unik.
Mengendalikan setiap kes dengan bijak dan melayan setiap klien dengan professional dan ikhlas.
Memaksimumkan faedah teknologi.
Terus memanfaatkan teknologi baru untuk produk kesihatan secara rasional. Membantu pelanggan memahami betapa pentingnya kesedaran kesihatan dan memanfaatkan isi rumah dengan memperkenalkan produk yang unik.

Tiga Asas Utama Kejayaan Operasi Kami

Kualiti, Cekap, Kerjasama.

Kerja Berpasukan
Perpaduan antara pekerja demi mencapai segala impian dan mewujudkan era generasi baru bersama.

Tidak Gentar
Bagaikan mengemudi kapal mengharungi ombak besar di lautan, kami tidak akan berhenti menuju ke hadapan tetapi bertambah semangat yang jitu dalam meneruskan perjalanan hidup ini.

Semangat De-Ocean
Seperti di lautan, kami ada banyak cabaran; seperti membahayakan nyawa menempuh badai pasang surut air, semangat melawan angin ribut dan ombak, keberanian melupakan segala demi projek ini, dan bersungguh-sungguh untuk tidak mengalah.